Truck Carbon Cleaning met Code95 uren in samenwerking met Car & Truck Recovery

Mobiele Truck Carbon Cleaning in samenwerking met Car & Truck Recovery met Code95 uren!

De motor van uw truck, of bouwvoertuig met waterstof laten reinigen? Ook dat vanaf nu met Code95 uren en met SOOB subsidie

De motor van uw truck wordt afgeleverd met een optimale verbranding en prestaties. Na verloop van tijd zal ELKE motor vervuild raken met een afzetting van koolstof (carbon) op onderdelen zoals de kleppen, injectoren, egr-klep, lambda, bougie, zuigers en katalysator. Met als onvermijdbaar gevolg, verlies van vermogen en prestatie van de motor en meer kosten voor onderhoud en verbruik. De roetafzetting kan er voor zorgen dat onderdelen kapot gaan. Wilt u blijven genieten van de voordelen van een schone motor? Laat dan regelmatig de motor reinigen in de werkplaats of bij u op locatie door Car & Truck Recovery.

(Dé Code95 Specialist zorgt voor de 7 Code95 uren)

Waarom vervuilt een motor met roet?

Brandstof wordt in de motor gemengd met zuurstof en verbrand. I.v.m. de huidige milieueisen zijn motoren tegenwoordig voorzien van systemen, zoals EGR, die de uitstoot verminderen. Dit zorgt echter ook voor een onvolledige verbranding waardoor er koolstofafzetting ontstaat in de motor. Daarnaast is het rijgedrag (het nieuwe rijden), onderhoud en brandstofkwaliteit van invloed. Door deze factoren zal na verloop van tijd elke motor vervuilen met koolstofafzetting. Hierdoor komen er steeds meer roetdeeltjes in de uitlaatgassen terecht. Door de opeenhoping van koolstof zal de motor geleidelijk aan steeds cumulatief slechter gaan presteren.

Waarom de motor reinigen met waterstof?

Er zijn diverse methodes op de markt om de binnenkant van de motor te reinigen. De enige effectieve, veilige en duurzame manier is met waterstof. Met onze techniek gaan waterstofmoleculen een moleculaire verbinding aan met de koolstof, waarna deze als uitlaatgas en waterdamp de uitlaat verlaat. Methodes met additieven werken in veel mindere mate. Ook brengt dit een risico met zich mee dat brokjes koolstof in de motor komen met de nadelige gevolgen van dien. Ook is het bij onze methode niet nodig om daarna de olie te verversen.

Mijn voertuig wordt afgekeurd wegens teveel roetuitstoot. Wat nu?

Wanneer het voertuig word afgekeurd door een te hoge roetdeeltjes uitstoot kunt u handmatig de motor inwendig schoonmaken. Dit is een arbeidsintensief proces en daardoor prijzig als u dit moet laten doen en bovendien staat het voertuig dan toch een aantal dagen stil. U kunt natuurlijk ook het roetfilter vervangen. Dit heeft vaak niet genoeg resultaat om alsnog door de keuring heen te komen omdat nooit alleen een roetfilter vervuilt maar de gehele motor. En voor een vrachtwagen lopen de prijzen voor een nieuwe roetfilter in de papieren dus dat is niet wenselijk.
De beste optie is om de motor te laten reinigen met een hoge concentratie waterstof. Dit reinigt zeer effectief de hele motor. Het voertuig zal daarna veel minder roet uitstoten, heeft meer koppel, verloren PK's terug en zal aanzienlijk minder verbruiken.

Waarom Truck Carbon Cleaning in samenwerking van Dé Code95 Specialist en Car & Truck Recovery laten uitvoeren?

Niet alleen om de Code95 uren of de Subsidie, Maar Car & Truck Recovery werkt met het grootste Truck Carbon cleanings machine van Nederland en zelfs van Europa, In tegenstelling tot andere aanbieders werkt Car & Truck Recovery met een zeer hoge concentratie waterstof.

Hierdoor is de werking van het reinigen vele male groter en daardoor het resultaat veel beter.

Daarnaast doet Car & Truck Recovery de reiniging ook op uw locatie. Dit scheelt niet alleen tijd en geld voor iedereen maar is al helemaal handig als uw voertuig is afgekeurd en u de weg niet op kunt.

Truck Carbon Cleaning op uw locatie

Daarvoor maken wij gebruik van uw stroom ter plaatse. Voor de kleinere auto’s moeten we minimaal gebruik kunnen maken van 3 verschillende groepen 220 volt of 1 x 16 ampere 380 volt en voor de grotere motoren en vrachtwagens hebben we zelfs 2 x 16 ampere krachtstroom nodig.

(Tegen meerprijs is reiniging met stroom aggargraat ook mogelijk)

Truck Carbon cleaning in de werkplaats van Car & Truck Recovery?

Komt u liever in de werkplaats van Car & Truck Recovery? Dat kan natuurlijk ook maar uitsluitend op afspraak.

Daarvoor kunt u 7 dagen per week terecht. U kunt er op wachten (1,5 uur voor luxe auto, 2 uur per bestelbus/camper en 4 uur voor een truck). Of u brengt uw auto, camper of truck wanneer het u schikt en volgens afspraak kunt u het voertuig weer ophalen. Dit kan ook buiten de openingstijden van onze werkplaats want wij kunnen op afstand de poort open en of dicht bellen.


Maak vandaag nog een afspraak met Bryan bel of WhatsApp 085 - 050 9999

Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.