Code95 Praktijkcentrum

Als je Code95 Specialist bent, zoek je naar mogelijkheden en opleidingen die chauffeurs ook leuk en interessant vinden en laat je de chauffeurs niet voor alle 35 Code95 uren in de klas zitten.

Daarom beschikken wij over een eigen Code95 praktijkcentrum van meer dan 3000 m² groot voorzien van een werkplaats met put voor voertuigtechniek of voertuigcontrole, een CBR goedgekeurde baan voor praktijktraining met 3 voertuigen tegelijk en tal van opleidingen waar je met je eigen vrachtauto bezig kunt zijn.

Maar wil je als bedrijf graag je personeel laten zweten dan gaat onze eigen Personal Trainer graag aan de slag om te kijken hoe het met de leefstijl zit met een actieve groepstraining. Of wil je weten hoe het is om te rijden met alcohol? Probeer dan eens een rijproef met onze alcoholbrillen.

Bovengenoemde zijn slechts een paar voorbeelden van de vele actieve opleidingen waar alles draait om teambuilding en gezelligheid.

Zo zijn wij de eerste en enige die de opleiding IM/REVI kan verzorgen met praktijktrainingen want beveiligen leer je niet vanuit een boek maar oefen je in de praktijk. Het is zelfs mogelijk met zowel theorie- als praktijkuren, en niet alleen voor bergingsbedrijven maar ook voor bandenbedrijven, politie, brandweer etc.

Wij laten zien dat Code95 niet alleen maar zonde van de tijd is. Daarom combineren wij gezelligheid met leuke leermomenten. Wil je de code95 dag afsluiten met een gezellige barbecue of heeft u andere ideeën? Bel Martie om samen tot een leuke en leerzame oplossing te komen, daar zijn we zeker van!

Martie is 7 dagen per week bereikbaar op tel. 06 - 21382205

Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.