Wilt u ook van uw Code95 administratie af? Uitbesteden kan al vanaf € 7,50 per persoon per jaar inclusief 35 uur Code95 uren per 5 jaar

Omdat wij verder gaan dan alleen Code95 opleidingen verkopen, is het voor ons een logische zaak dat wij uw Code95 administratie uit handen nemen. Behalve de complete Code95 administratie die wij voor u digitaliseren en verwerken in ons Code95 portaal, zorgen wij ook dat altijd alle chauffeurs ruimschoots op tijd de benodigde Code95 uren behalen.

Wij ontzorgen en verzorgen voor u niet alleen de administratie en planning maar zorgen ook dat u maximaal profiteert van de Soobsubsidie.

Wij werken met korte lijnen. U heeft slechts één aanspreekpunt en wij zijn 7 dagen per week voor u bereikbaar.

Omdat wij uw Code95 uren per jaar verzorgen, worden de investeringskosten over 5 jaar verdeeld en is de tijdsdruk voor het op tijd behalen van de Code95 uren verleden tijd. In ons digitaal portaal heeft u in één oogopslag altijd de juiste nascholingsuren in beeld.

Wij bieden deze service aan zonder verplichtingen of abonnementskosten en u betaalt per opleiding en niet voor jaren vooruit. Wij garanderen hiermee de goedkoopste Code95 opleider van Nederland te zijn.

Voor transportbedrijven bieden wij al een 5 jaren Code95 pakket aan vanaf € 7,50 per persoon per jaar (na gebruik van Soobsubsidie).

Wilt u ook weten wat Dé Code95 Specialist voor uw bedrijf kan betekenen of bent u het ook zat om teveel te betalen voor de Code95 uren van uw medewerkers? Bel dan gerust met Martie Aarts op 06-21382205.

Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.